over

ons

Wie is

clicks

Clicks is een creatieve studio voor online content, productfotografie en sfeer fotografie. We combineren fotografie, styling, hair en make up. Het is onze kracht dat dit allemaal onder één dak geregeld kan worden.

Uit onderzoek is gebleken dat het product zich het beste verkoopt door middel van model- en productfotografie. Clicks brengt jouw merk tot leven met originele creatieve content fotografie en video. Samen met jou zullen wij creatieve concepten ontwikkelen, waarvan jouw klanten versteld zullen staan!

"

Goede productfotografie is een betere conversie

"

hoe het

begon

2019

1 JULI 2019

Het begin van Clicks Amsterdam. Wij, Kimberly en Tessa zijn op 20 en 23 jarige leeftijd begonnen met Clicks Amsterdam. Wij werkten samen bij een andere fotostudio die er plotseling mee ophield. We hadden dus al veel samengewerkt en kenden elkaar goed als collega's. We hadden super veel zin in ons nieuwe avontuur!

1 DECEMBER 2019

Na 1 maand Clicks waren we eigenlijk al uit onze studio gegroeid. We waren druk op zoek naar een grotere ruimte. Naast onze huidige studio was destijds een ruimte vrij gekomen. Vanaf 1 december hadden we dus 2 (aaahhh!!) ruimtes.

1 JULI 2020

Wij bestaan 1 jaar! Wij hadden nooit verwacht dat het zo'n succes zou worden. We zijn onze klanten, families, stagiaires enorm dankbaar. Ons eerste jaar hebben Laura en Winston bij ons stage gelopen. Wat we toen nog niet wisten is dat ze beiden nu bij ons in dienst zijn 🙂

2021

1 februari 2021

Verhuizen!! Onze (twee) studio's waren we eigenlijk al een langere tijd ontgroeid. Tijdens de corona periode kwam voor ons de perfecte ruimte leeg te staan. Deze hebben wij kunnen huren waar we mega blij mee waren. Van een verzamelgebouw naar een pand op de perfecte locatie met eigen voordeur en alles erop en eraan!

1 februari 2022

Na 2,5 jaar Clicks met z'n tweeën gedraaid te hebben met natuurlijk altijd behulp van de stagiaires werd Kimberly zwanger en ging met zwangerschapsverlof. Een super spannende tijd voor ons tweeën. Laura en Winston, onze eerste twee stagiaires zijn vanaf nu bij ons dienst. Voor het eerst dat Kimberly voor langere tijd weg ging en voor het eerst dat we werknemers kregen. Super spannend maar super leuk! Noël is geboren en na een tijdje kwam Kimberly gelukkig weer terug, daar was Tessa ook heel erg blij mee haha

1 juli 2023

heden

het

team

Tessa

Hoi hoi! Mijn naam is Tessa Oosting. Ik ben samen met Kim sinds 1 juli 2019 eigenaar van Clicks. Ik ben geboren in het mooiste dorp van Nederland, Emmen. Ik woon nu bijna 5 jaar in de buurt van Amsterdam. Elke dag ga ik met heel veel plezier naar de studio om de mooiste items te shooten samen met ons team. Wil jij graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons: 020 247 04 85

Kimberly

Hi! Ik ben Kimberly, geboren en getogen in Amsterdam. In 2019 zijn Tessa en ik CLICKS begonnen. Twee jonge meiden die compleet verschillend maar ook op heel veel vlakken exact hetzelfde zijn. Wij hebben beide onze eigen kwaliteiten en dat maakt de studio zo sterk. Met veel plezier ga ik elke dag naar het werk toe. De combinatie tussen mama zijn en een zaak runnen gaat makkelijk met een zakenpartner als Tessa. We vinden het belangrijk dat er een fijne sfeer hangt en dat iedereen zichzelf kan zijn bij ons.

Laura

Hi! Ik ben Laura, ik kom uit Julianadorp. Ik ben begonnen bij Clicks als stagiair een paar jaar geleden en sinds 2022 officieel medewerker! Al sinds mijn stage hier zit ik hier helemaal op mijn plek en werk ik hier met veel plezier! Ik doe hier vooral de fotografie en beeldbewerking. Wil je hier meer over weten? Neem contact op of stuur even een mailtje!

Winston

Hi! Ik ben Winston en ik kom uit het mooie Brabant 🙂 in 2019 begon ik als stagiaire wat uitliep tot freelancer en sinds 2022 als vaste werknemer bij Clicks! Ik heb fotografie gestudeerd aan het KW1C en ben na mijn studie meteen aan de slag gegaan in het vak. Mijn focus binnen het team is de sociale media (my addiction), communicatie en foto/videografie. Want ook bewegend beeld is mogelijk bij Clicks! Denk hierbij aan video’s voor TikTok, Instagram, YouTube of wellicht voor je website. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Mail ons dan!

Lucas

Hey hey ik ben Lucas een van de stagiaires hier bij Clicks. Ik ben 19 jaar en volg de opleiding ruimtelijke vormgeving op het Horizon College in Hoorn, Ik kwam er al snel op om hier stage te gaan lopen maar elke keer stond er iets in de weg uiteindelijk is het helemaal goedgekomen. Ik loop hier twee stageperiodes stage, in totaal is dat een jaar.

Lise

Hii mijn naam is Lise, ik ben 18 jaar oud en woon in Heerhugowaard en volg de opleiding ruimtelijke vormgeving. Sinds april loop ik stage bij Clicks. Binnen het bedrijf mag ik mee helpen met de product fotografie, dat vind ik erg leuk om te doen. Wil jij mooie professionele product foto’s, dan kun je zeker contact met ons op nemen!

Tessa

Hey! Ik ben Tessa, 21 jaar uit Voorhout en ik loop stage bij Clicks! Ik volg de opleiding fotografie op het grafisch lycheum in Rotterdam en zit nu in mijn examen jaar. Ik wilde graag meer te weten komen over de kant product fotografie en dan ben je zeker aan het goede adres hier!

het

team

Clicks in

press

Afspraak

maken?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Maak dan snel een afspraak!